12. Gezegen - Zecharia Sitchin "PDF, ePub e-kitap indir"

12. Gezegen - Zecharia Sitchin "PDF, ePub e-kitap indir"

Anavatan Mu'dan ve sonraları da Atlantis'ten göçler ile oluşan kolonilerle birlikte yeryüzünde çeşitli kültür odakları kurulmuştur. Bunların başlıcaları Mezopotamya, Mısır ve Hint uygarlıklarıdır.

 Bu kültürlerin ortak özellikleri, özellikle de varlık ve evren hakkında paylaştıkları ortak bilgiler pek çoktur. Bu bilgiler öylesine derindir ki, günümüz bilim adamlarının hâlâ bu eski evren bilimini teyit eder durumda olması şaşırtıcıdır.

Modern bilimin bugün ulaştığı temel anlayışta, uzaysal-evrensel bir bilgi açıkça yer almamaktadır. Bu nedenle insanlığın yazılı ve sözlü tarihinde, mitolojilerde, destanlarda ve masallarda çeşitli tanrılar, ölümsüzler, mucize yaratanlar vs. vardır. Kadim milletlerin yaratılış efsanelerinde göklerden gelenlerden, göklerden verilen hükümdarlıklardan sık sık söz edilir. Bunlara sembolik demiş, halk üstünde otorite ve üstünlük kurmak için uydurulmuş deyip geçmişiz. Bu bilgilerin herkese mal olamayışının sebebi budur.

 Bu bilgilerin en önemlilerinden biri de kendi güneş sistemimiz ile ilgili olan gerçeklerdir. Hâlâ açıklanacak, bilinecek pek çok gerçek mevcuttur. Şu an biliyor olduklarımızın, bilinecek olanların yanında cüce kalacağı zamanlar gelecektir. Bu yeni yorumlar karşısında her türlü mantal açıklığa sahip olmamız gerekiyor.

 Okuyucularımıza sunduğumuz bu kitap, ünlü yazar Zecharia Sitchin'in tamamen belgelere dayanarak açıkladığı ve tam bir mantal açıklık gerektiren teorilerini içeren Dünya Tarihçesi adlı dizisinin ilk kitabıdır; böylece Türk okuyucusunu Zecharia Sitchin ile tanıştırmış oluyoruz.

 Özverili çevirisinden dolayı Sayın Yasemin Tokatlı'ya teşekkür ederiz.

Kitabın PDFuzantısını indirmek için bağlantı:
Kitabın ePub uzantısını indirmek için bağlantı:

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İslam´da Bilim ve Teknik (1-5 Cilt) - Fuat Sezgin "PDF e-kitap indir"

Beyaz Diş - Jack London "PDF, ePub e-kitap indir"

Tarih Terimleri Sözlüğü - A. Timur Bilgiç "PDF e-kitap indir"